Detailed Notes on kantoren

Wiki Article

Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het bekijken van mogelijkheden om acties te ondernemen die leiden tot verduurzaming. Fulfilled varied scans en oplossingen worden allerlei zaken in beeld gebracht.

Internet als de lender beperkt een investeerder de risico’s door voor vastgoedfinancieringen het recht van eerste hypotheek op het item te eisen.

Dat bedrag bestaat uit rente en aflossing. Op zoek naar financiering voor commercieel vastgoed? Wij vergelijken ALLE aanbieders die jouw beleggingspand of bedrijfspand financieren.

Alleen bij een BV vragen we bovendien een persoonlijke borgstelling. U staat dan persoonlijk borg voor twenty five% van het totale leenbedrag.

Rente Dit is een indicatieve rente op basis van informatie van onze companions en onze ervaring met voorgaande aanvragen. Neem Get hold of op om een correct rente schatting te ontvangen gebaseerd op jouw bedrijfssituatie en hypotheekaanvraag.

Commercieel vastgoed zijn onder meer woningen, winkels en kantoren die u verhuurt of gaat verhuren. Dit vastgoed kunt u niet financieren satisfied de Zakelijke hypotheek of Zakelijke lening.

Wij zijn als Compact Wonen Vastgoed professional in het transformeren van kantoorpanden naar woningen. Toen de verhuurder aangaf het pand binnenkort te willen verkopen, hebben we een afweging gemaakt.

Mogelijk biedt de Ondernemershypotheek en de Verhuurhypotheek. Fulfilled de Ondernemershypotheek financiert Mogelijk onder andere bedrijfspanden, kantoren, horeca of winkels, transformaties, agrarische gronden en nieuwbouw. De Verhuurhypotheek is bedoeld voor vastgoedbeleggers voor het financieren van appartementen of woonhuizen voor de verhuur.

Daar staat tegenover dat de zakelijke financiering van je vastgoed jezelf ook geld gaat kosten, want een deel zul je zelf moeten bekostigen. Je zult geld vrij moeten spelen voor onderhoud en verbouwingen. En je zit meer wide aan de locatie dan wanneer je een huurcontract hebt. Maak dus altijd eerst een lijst met alle voors en tegens.

Als u wilt investeren in een bedrijfspand dan bieden wij passende financieringsproducten aan van New10 of ABN AMRO. Welke financiering voor u het beste is, hangt af van uw situatie. Samen fulfilled onze adviseurs bekijkt u de mogelijkheden.

Laatst bijgewerkt: 3 januari 2023 Wil je vastgoed kopen maar heb je niet het volledige bedrag direct beschikbaar? Dan zijn er zowel voor particulieren als ondernemers meerdere handige opties beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een verhuurhypotheek voor bedrijven kantoorgebouw of consumenten.

Welke zekerheden we van u nodig hebben, is afhankelijk van uw situatie. Daarom spreken we dit van tevoren samen achieved u af. De meest voorkomende zekerheden zijn: 

Zakelijke hypotheekrentes kunnen huge of variabel zijn. Veel zakelijke hypotheek aanbieders prijzen iedere zakelijke hypotheek achieved een vaste rente individueel, waardoor een directe offerte meestal niet mogelijk is.

Kantoorpand: Ben je klein begonnen en werkte je tot nu toe vanuit huis? Fulfilled een kantoorpand pak je de zaken professioneler aan en kun je je opdrachtgevers of klanten ook ontvangen. De realisatie hiervoor kun je regelen achieved een vastgoedlening.

Report this wiki page